Neoderma nieuwsbrief

 

Blue Blood Gel & Apaline productlijn en behandeling

 

Blue Blood Gel, de ROYAL onder de producten

De Blue Blood Gel activeert de productie van collageen en elastine en verbetert het metabolisme van de huid. Na de reiniging van de huid breng je de gel direct aan. Deze stimuleert namelijk de opname van actieve ingrediënten in andere huidverzorgingsproducten. De gel kan gebruikt worden voor het hele gezicht, zelfs onder de ogen, hals en het lichaam. Je hebt maar een klein beetje van de gel nodig. Het product is geschikt voor alle huidtypen, zowel overdag als ’s avonds.

 

Tip: De Blue Blood Gel biedt tevens een effectieve behandeling voor de zonverbrande huid en als aftershave balsem. 

 

Weetje: Het bestanddeel Perfluorcarbon is ook wel bekend onder de naam ‘blauw bloed’. Perfluorcarbon is namelijk  een zuurstoftransportmiddel en is ontwikkeld om de menselijke bloedcellen na te bootsen. Daarnaast bevat de Blue Blood Gel nog andere bestanddelen waaronder: perzikpitolie, dat voor de heerlijke geur zorgt, maar ook de huid verfrist en hydrateert, vitamine E, om de huid te beschermen en allantoïne dat de celvernieuwing stimuleert.  

 

Apaline productlijn en behandeling

Een couperose huid komt steeds vaker voor. De oorzaak hiervan is meestal genetisch, maar soms ook hormonaal. Het Nederlandse weer is niet de beste vriend van deze aandoening. De huid is meestal chronisch rood, gevoelig en kwetsbaar en vraagt daarom speciale zorg.

 

Neoderma heeft hiervoor de bijzondere cosmetische serie Apaline ontwikkeld. Apaline komt van het Griekse woord “Apallos” wat zacht, jong of fris betekent. Deze lijn bestaat uit lichte, zachte en snel door de huid geabsorbeerde crèmes, serum en masker, als ook een bijzondere behandeling die kalmerend en verjongend werkt.